teisipäev, 14. märts 2017

Kuidas töötab pendel ja kuidas temaga sõbraks saada?

Viimasel ajal on minu poole pöördutud küsimustega pendli kohta. Ütlen kohe alguses, et õpetan seda oma kursustel ning aitan praktiseerida, andes erinevaid igapäevaseks kasutamiseks mõeldud abivahendeid.
Aga ma panen ka siia kirja põhipunktid, kuidas pendliga alustada.

Alustame sellest, et igaüks, kes suudab lasta lahti mõttega suunamise, saab pendlilt kindlasti vajalikke vastuseid. Lihtsamalt öeldes on pendlilt vastuse saamine kergelt meditatiivne seisund, kuid kindlasti mitte midagi sellist mida igaüks teha ei suudaks.

Pendlilt vastuse saamine on seotud alateadvusega. Vastust ei anna mitte pendel nagu sageli ekslikult arvatakse ja seepärast pöördutakse pendli poole „Pendel, palun anna vastus….“. Vastuse annab meile meie alateadvus. Kuna me sageli ei oska niisama oma alateadvusega kontakti luua, on olemas abivahendid ja üheks selliseks on pendel.
Kui rääkida veel alateadvusest, siis võiks öelda, et see on lõputu infopank. Kui meie teadvus on nt. 1 sentimeeter pikk, siis samal ajal on meie alateadvuse pikkuseks 8 meetrit. Kujutage siis ette, millist infot me iseendas peidame!
Teadlikult võtame me vastu erinevaid impulsse – tunneme lõhna, katsume materjali jms. Alateadlikult aga tunneme külma ja paneme seetõttu ennast soojalt riidesse; Näeme auravat tassi ega kiirusta seda kohe suurte lonksudega jooma.
Pendeldamise ajal ei tee me muud kui laiendame oma tunnetamise ja teadvustamise spektrit alateadvuse kaasabil.

Kõige olulisem on sobiva pendli valimine. Tuleb lihtsalt tunnetada. Ei ole nii, et üks materjali on parem kui teine. Ühele sobib üks, teisele teine. Mina kasutan kaht pendlit – üks on info saamiseks, teine ravitsemiseks.
Kui pendel valitud, tuleb temaga sõbraks saada. Küünlaleegil tuleb teda kindlasti enne kasutamist puhastada. Samuti tuleb pendlit puhastada pärast iga kasutamiskorda. Kui tegemist on kristallist pendliga, tuleb seda ka Kuu või Päikese käes laadida.

Pendeldamise alustamisega tuleb alustada üksi ruumis olles. Kui keegi seisab kõrval ja kasvõi lihtsalt jälgib, ei pruugi esialgu alateadvusega vajalikku sügavat kontakti saada.

Esimese küsimusena tuleb selgeks teha kuidas pendlil on vastus „ja“ ning „ei“. Minul nt. teeb pendel „ja“ vastuse puhul ringe, „ei“ puhul aga liigub edasi- tagasi.  Aga võib olla ka vastupidi. Mina küsin iga päev, kui alustan pendliga, uuesti üle tema vastusevariandid. Alateadvus on nagu laps ja mõnikord võib ta püüda meile vingerpussi mängida. Seepärast on konkreetsus väga oluline ja seepärast ma ka iga kord uuesti oma alateadvuselt märkide tähendust küsin.

Küsimist võiks alustada lihtsatest ja endale tuttavatest asjadest. Nt. „Kas minu nimi on…?“ „ Kas minu peres on….. mitu liiget?“ „ Kas ma töötan.. kellena?“ jpm. Oluline on oma mõtet ise mitte suunata. Küsida küsimus ära ja lihtsalt jääda ootama vastust.  Kui pendel kohe liikuma ei hakka võib anda talle ise tõuke liikumiseks ja siis oodata, kuni formuleerub vastus. Mida rohkem harjutada, seda lihtsamalt saab aru, milline on vastus.

Meie alateadvus tahab meiega väga suhelda, aga teda tuleb kasvatada. Kui õiget vastust üldse ei tule, tuleb pendel kõrvale panna ja oma alateadvusega suhelda. Anda korraldus vastuste andmiseks läbi pendli. Samuti on vaja ennast puhastada- koputada läbi käed, jalad, pea, rinnaku keskele, et võõrad energiad haagiksid lahti.

Kui tuttavad asjad on õiged vastused iga kord saanud, võib minna nt. teiste inimeste info juurde. Muidugi inimesega kokkuleppel. Võib küsida: „Kas sellel inimesel (nimi) on 2 last?“. Ühesõnaga küsida koos sõbrannaga või sõbraga olles ainult temale teadaolevat infot. Tema saab siis vastust kinnitada või ümber lükata.
Kui sõbrannat kusagilt võtta ei ole, võib katsetada ümbrikega: võtad 3 ümbrikku. Ühte paned natuke suhkrut, teise soola ja kolmas on tühi. Siis asetad nad lauale ning püüad pandliga arvata, mis ümbrikus on küsides iga ümbriku juures: „Kas selles ümbrikus on suhkur?“ jne
 Kõige parem kui ümbrikke paigutab ümber keegi teine. Siis ei tunneta kätega, mis selles asub.  

Järgmiseks võib hakata testima suhet. Nt. võtame õuna. Mida konkreetsemat õunasort või õuna me ette suudame kujutada, seda kergem on anda alateadvusel meile vastus.
Kujutan ette nt. suurt rohelist õuna, mida meil poes müüakse. Kujutan ette, kuidas ma seda hammustan ja küsin: Kas see õun on minule praegusel momendil sobilik?“
Kõik saavad hakkama endale sobilike toiduainete küsimisega. Mul on olemas ka üks tabel, kus on ära toodud sobivus või mittesobivus energeetilises mõttes. Aga saab ka lihtsalt pendliga „ja“ ja „ei“ vastustega hakkama.

Kui küsida teiste inimeste jaoks sobivust, tuleb kujutada ette sidet selle konkreetse inimese ja nt. õuna vahel ning esitada seejärel küsimus.

Seega – pendeldamine ei ole mingi kosmoseteadus. Sellega saavad hakkama kõik. On vaja ainult tasakaalu iseendas, kannatlikkust ja soovi suhelda oma alateadvusega. Kõige olulisem on aga kõige selle usaldamine ning uskumine, et kõik inimesed oskavad pendli abil infot saada.

Kes on suurem huvi nt. kursuse vastu, võib võtta minuga ühendust: 56609370 või kyllike@tervisekamber.ee

Olge hoitud ja armastatud!
Küllike


Kommentaare ei ole: